Ny etapp i livet

Jag har nog alltid haft en dröm om båt och att få lära känna en hel värld som för mig är helt okänd. Ibland så händer det saker i livet som verkligen överraskar en positivt. Igår började vår nya etapp i livet som båtägare.

18 maj 2014 3

Ja ni som känner mig väl undrar nog hur det skall gå med min åksjuka, men jag hoppas att jag skall vänja mig. Idag tillbringade jag ett antal timmar på båten och det gick bra. Jag låg ett långt tag på däck och försökte tänka på hur vattnet som är i ständig rörelse rör sig.

18 maj 2014 2

18 maj 2014 1

Jag längtar faktiskt till att få åka ut på öppna Medelhavet och känna vinden i ansiktet och se kusten från ett annat perspektiv och sedan vara där tills solnedgången och förhoppningsvis se delfiner som lekandes kommer att följa båtens vågsvall.

18 maj 2014 7
Puerto Marinan i Benalmadena

18 maj 2014 6

18 maj 2014 5

Nu vankas söndag kväll och väskor packas då det är dags för resa igen för en av oss och vi andra har redan börjat förbereda oss för den kommande veckan.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

2 kommentarer

  1. Grattis till båten! Jag har åkt mycket i mitt liv men mest i mindre motorbåtar. Tyvärr lärde jag mig aldrig något av min pappa, styrde bara lite ibland, och det ångrar jag! Vore coolt att kunna alla sjöregler och lägga till som ett proffs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s