Lyx i vardagen

Fick knappt en timme för mig själv här helt plötsligt. Det här har man ju längtat efter, ändå var det så svårt att veta vad jag skulle göra, plugga, städa, tvätta, titta på tv eller bara ligga  soffan och njuta av tystnaden. Jag valde att titta klart på Great Gatsby med Robert Redford och Mia Farrow i huvudrollerna som jag började se häromdagen. Jag vet inte egentligen vad jag hade väntat mig av filmen, då jag inte läst boken av F. Scott Fitzgeralds, men jag trodde den skulle vara annorlunda kanske inte så allvarlig som den faktiskt är.

Just playing 4

När jag sett slutet på filmen var det en liten stund kvar innan killarna stojandes skulle komma hem. Då passade jag på att ta fram min kamera. Tycker det är så roligt att bara leka och inte tänka på några normer och regler om hur man skall och inte skall göra. Jag går bara efter känsla och ibland blir det bra och ibland dåligt.

Just palying 3

Just paying 2

Ja timmen gick ju naturligtvis alldeles för snabbt, men att få fylla på kvalitets tiden för mig själv en liten stund gör så mycket.

Nu är det dags för middag här. Vad gör ni när ni har tid över för er själva?

2 kommentarer

  1. Det har hänt att jag slumrat några minuter på soffan, läst i bok eller tömt kameran – en småseg sak som jag drar mig lite för att göra. Sedan joggar jag ju på egen hand men det är inte egen tid på samma sätt förstås. Håller med om att man funderar, för att optimera när chansen dyker upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s