Ett snabbt inlägg och ett tips

Jag vet att ibland kan det vara svårt att hitta det man letar efter inom inredning i detta vackra land, men det finns.

Kolla in Estilo nordico som ligger i Barcelona. De har jätte fina saker från bl a danska House Doctor som man enkelt köper on line. De har dessutom en jätte mysig blogg där man kan läsa om recept, nyheter, inredningstips och allt inom inredningsdesign och dekoration. I ett av blogginläggen skriver de om affären Caravane i Tarifa vilket bara ligger någon timma därifrån jag bor. Titta så fina saker de har. Den som letar den finner.

tarifa3
Caravane
tarifa4
Caravane

Estilo Nordico ligger mig extra varmt om hjärtat då en av mina kurskamrater jobbar där. Vi har inte känt varandra särskilt länge, men det känns skönt att ha ett stöd när studierna känns jobbiga och jag håller tummarna för att Jenny skall klara sin andra modul innan sommaren och Louise få in sin första.

Shop_Nordico_cojines_m
Alla bilderna är tagna från Estilonordico.com

Ha en fortsatt fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s