Start på den nya veckan

Veckan rivstartades här. Just nu är det mycket med studierna till Inredningskonsult och det blir mycket chattande med de andra eleverna på skolan då man då och då stöter på funderingar eller problem.

I dag var jag även på Ikea för mitt jobbuppdrag som innefattar att inreda ett kontor. Det gick bra trots sjukt barn i släptåg.

Det är mycket inredning och planlösningar som snurrar runt i huvudet.

Häromdagen såg jag denna fina lägenhet som är till salu på Sickla Kanalgatan i Stockholmstrakten. Det är extra roligt för det är en av mina gamla barndomsvänner och jag har även själv varit i bostaden som är jätte fin.

När jag besökte den såg den lite annorlunda ut och jag minns att vi pratade om hur de skulle ändra på planlösningen där de skulle flytta några väggar, ta bort en köksö etc för att få mer utrymme och användning för ytorna och tycker att de löste det jätte fint.

10653332

Tycker de också har lyckats få en fin balans på gammalt och nytt med inredningen. Gillar även färgklickarna som gör det hela lite mer lekfullt mot den annars vita inredningen. Nu är ju bostaden naturligtvis stylad inför fotograferingen, men jag har sett privata bilder på den och de stämmer ganska bra in.

10653338

10653328

10653322
Alla bilderna är tagna från Hemnet.se

Det är en fin och ljus lägenhet, dessutom är den luftig och det gillar jag.

Kika gärna in här och titta på fler bilder om ni är intresserade eller bara vill ha lite inspiration. Jag hoppas att den snart får nya ägare och att min kära vän snart får knopa i sin trädgård.

Nu är det dags att fortsätta med skissande av kök.

Ha en fin fortsatt tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s