När dagen inte blir som man tänkt

Igår blev dagen inte alls vad jag hade tänkt. Från det att jag tyckte livet var underbart då jag hade hunnit ta en paus i gräset och lyssnat på en massa musik som fyllde varje lilla del av kroppen med energi och glädje innan jag skulle hämta barnen, så gick allt snett. När jag satte mig i bilen glad för jag skulle hämta mina ljusglimtar i livet, så krånglade bilen. Jag kom inte iväg till skolan utan tack vare underbara människor som jag har turen att ha omkring mig så organiserade de så jag fick hem mina barn.

Efter att ha letat lite på nätet och frågat några stycken om vad det kunde vara för fel med bilen bestämde jag mig för att ta risken att ta bilen då vi skulle på ett kalas i Puerto Marina. Spända och förväntansfulla satt killarna i bak för att se sin kompis som de inte träffat på länge. Väl på vägen kände jag att något var riktigt fel och när lampan började lysa att det var något med motorn, fick jag bara stanna.

Och här hamnade vi:

Sista dagen i april 1

Sista dagen i april 2

Sista dagen i april 3

Vackert eller hur? Jag har åkt förbi här säkert hundratals gånger, men har aldrig stannat. Nu tack vare den oväntade och väldigt irriterande händelsen i livet så kom jag hit. Allt ordnade sig som det alltid gör, så bilen kom iväg till verkstaden, barnen kom iväg på kalaset, några timmar sent, men de hann få en fin och rolig stund med sina vänner.

Vi satt sedan och pratade några föräldrar om just tacksamhet och igår kände jag oerhörd tacksamhet till mina vänner Mirja, Jennifer, Fredde, Johan och Elin med sitt mentala stöd.

Hoppas ni alla njuter av den lediga dagen!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s