What a day

Idag kan jag nog säga utan att ljuga att jag verkligen tagit vara på dagen. Har fått en massa gjort trots att huvudet kändes som bomull ett tag i morse.

Tänk om jag kunde få en rad sådana här effektiva dagar nu, så kanske jag snart kunde få iväg min stora mitt termins tenta på Arkitekskolen for Indretningsdesign. Jag har varit lite omotiverad, men nu känns det som viljan och motivationen är tillbaka. Jag har drömt om detta i många år så nu är det dags att uppfylla det också även om det inte alltid har varit en lätt väg att gå och jag ibland halkat in på villospår.

Måndag 2, 28 April 2014

Måndag 3, 28 April 2014

Nu när jag sitter här med öppet fönster mot gatan hör jag grannarnas vardag. Det är ganska underbart det här med att bo i ett område med blandade nationaliteter, vissa av oss har redan ätit middag, andra spelar fotboll med sina barn i gräset utanför och vissa har inte ens kommit hem från jobbet. Jag hör spanska, franska, italienska och engelska. Kvällen är ljummen och än är inte dagen slut. Nu tänker jag nog bara vara en stund och passar på att önska er en god kväll!

Måndag 1, 28 April 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s