Äntligen

I dag fick jag äntligen träffa mina stöttepelare, de som jag kan skratta med så tårarna sprutar, men även våga visa tårar av sorg. Vi är så olika och jag tror att det är det som gör vår vänskap så speciell.

Casa Elin 9, 22 April 2014
Elin och Lisa

Äntligen fick vi också komma hem till Elins nya hem. Det var så mysigt och hela hemmet speglar de personerna som bor där. Hemmen jag gillar bäst är de som lyckas visa vilka de är bara genom små detaljer eller de som lyckas spegla sig själva.

Casa Elin 1, 22 April 2014

Jag kan se framför allt Elin i så mycket i det egentligen typiskt spanska huset och hon är verkligen en salig blandning av underbara ting. Att de har blandat olika stilar gör det hela mycket mera intressant.

Casa Elin 3, 22 April 2014

Casa Elin 4, 22 April 2014

Casa Elin 7, 22 April 2014

Casa Elin 6, 22 April 2014

Casa Elin 5, 22 April 2014

Som alltid när vi träffas går tiden alldeles för snabbt och jag längtar redan tills vi tre ses igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s