Favoriter från möbelmässan i Milano

Möbelmässan Milano 7, 2014

Nu har lite av alla intryck från möbelmässan i Milano (Salone del Mobile) förra veckan sjunkit in. Mässområdet var väldigt stort och det var väldigt många montrar man besökte och såg. Redan på plats så var det några av montrarna som stack ut och blev mina favoriter. De är helt olika varandra och det finns ingen röd tråd i mina val utan det var bara känslan montrarna ingav.

Den absolut häpnadsväckande var helt klart Desigual Home. De hade gjort montern som en grotta. Det spelades musik och de bjöd på dryck. Annars var det väldigt enkelt. Eftersom min kära reskamrat är agent för Desigual Home så blev vi lite extra omhändertagna av killarna på plats.

Möbelmässan Milano (Desigual) 8, 2014
Desigual Home

Möbelmässan Milano (Desigual) 9, 2014

Den andra var Missoni som hade lekt med tyger och färger som faktiskt är deras kännetecken så där fick de verkligen fram sitt märkes budskap. De hade blandat färger och mönster på ett lekfullt sätt.

Möbelmässan Milano (Missoni) 4, 2014
Missoni Home

Möbelmässan Milano (Missoni) 5, 2014

Möbelmässan Milano (Missoni) 6, 2014

Efter att ha sett möbler i massor som tyvärr i många fall kopierats i både stil, form och färg, kändes det italienska märket Twils som en frisk fläkt. Här använde de sig av mer murriga färger som fick en mer mysig och hemtrevlig atmosfär. Sådant vill jag se mer av. Jag blev bland annat väldigt förtjust i deras mattor och kuddar.

Möbelmässan Milano (Twils) 11, 2014
Twils

Möbelmässan Milano (Twils) 12, 2014

Möbelmässan Milano (Twils) 13, 2014

Skärtorsdag i all ära, men här måste planritningar med möbelförslag ritas för mitt nya jobb uppdrag. Idéerna är redan klara, men nu skall de ritas upp snyggt och prydligt och framföras.

Ha det så fint så länge!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s