La Cubana

La Cubana 1, 16 April 2014

Det är många ställen som öppnar under Semana Santa, som är Spaniens påskvecka. Vissa ställen längtar man verkligen till och ett av dem är La Cubana. Det är den näst sista ”chiringuiton” på Fuengirolas strandpromenad, vid Caravajal. Här har man spenderat många soldagar och man har fler än ett gott minne härifrån. Här har jag åkt jet ski, slagit mig blå för att komma upp på knee boarden och träffat många roliga och fina människor.

La Cubana 3, 16 April 2014

Varken sanden eller vattnet är bättre här, maten är kanske inte heller är i världsklass eller servicen, men det är atmosfären som drar. Här tar man det lugnt och man får ta det för vad det är. Här solar man och ligger och njuter i solstolen utan stress och oftast är det precis vad man behöver.

La Cubana 6, 16 April 2014

La Cubana 7, 16 April 2014

Idag träffades kompisarna här för att inta lunch och det är ju det som är svårt här på Costa del Sol, när solen och vädret är så fint och det hittas på en massa kul, då är det svårt att vara disciplinerad, så det blev en lång lunch med frågesport, bad för barnen och en massa bus.

La Cubana 2, 16 April 2014

Nu skall jag ta tag i allvaret, men vill passa på att önska er Glad Påsk och en fortsatt fin kväll!

La Cubana 5, 16 April 2014

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s