Las Islas

Las Islas 1, 14 April 2014

Nu är våren här på riktigt och den ger verkligen försmak på vad sommaren kommer att bjuda på om några månader. Igår kväll besökte vi restaurangen Las Islas för första gången i år som ligger i Torreblanca. De har stängt på vinterhalv året och hade öppnat nu den 1 april. Titta in här så kan ni se allt de har att erbjuda.

Det är som en liten oas, där man omges av en lummig trädgård av jacarandor, palmer och buganvillas. Här bjuds det på mezze som är ett antal små rätter som är för att öppna aptiten , tagin och varmrätter med smaker från fjärran öster. Omar som äger stället tar väl hand om dig.

Las Islas 2, 14 April 2014

Las Islas 3, 14 April 2014

Las Islas 4, 14 April 2014

Man beställer precis som här i Spanien en massa rätter och delar på allt. En av mina kära vänner My har fått mig att inse vilket jobb det ligger bakom den här typen av mat. Hon och hennes systrar kan stå i flera dagar och laga till maten för att vi skall njuta av den när vi kommer på besök. Det ligger oerhört mycket jobb, kärlek och skratt bakom alla dessa rätter.

Las Islas 7, 14 April 2014

Det ända negativa jag kan säga med Las Islas är väl att man blir oftast proppmätt, då man äter och vill smaka allt då det är så gott. Vi hade en fantastisk vårkväll med fullmåne och en frisk fläkt som gjorde en påmind att än är det inte sommar………

Las Islas 5, 14 April 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s