Livet hemma

Efter ett par händelsrika dagar i Milano, så var man hemma. Jag har mycket i huvudet och en del att foton och anteckningar att ta hand om. Jag har ju naturligtvis fått en massa inspiration och idéer och jag längtar tills att jag får använda dem.

 Köket hemma har börjat ta form och även fast det är en del kvar så är jag väldigt nöjd. Vi var ute efter mer förvaringsutrymme och det har vi verkligen fått. Igår spenderade jag nästan hela dagen med att plocka in i köks skåpen och lådorna. Vilken skillnad det är när man har ett välplanerat kök. Ni skall få se bilder när allt är klart.

Igår hann jag även sitta en stund i solstolen och på bara några dagar har träden och växterna runt omkring där vi bor ändrats. Det blommar och växer överallt. Alla djur verkar också ha vaknat till liv.

Idag fortsatte  jag mina iaktagelser av naturen och tack vare min nya zoom som jag fick av mina föräldrar i födelsedagspresent kan jag sitta i min solstol och ta bilder på allt som finns omkring mig.

1, 13 April 2014
Vårt vackra träd

2, 13 April 2014

 

3, 13 April 2104

 

Det är så fint att vara hemma och ser så fram emot påsklovet som vi har framför oss. Vi har det riktigt varmt och barnen kan äntligen bada i poolen, som de har tjatat. Det kommer att bli mycket plugg och lite jobb också, men sedan skall jag njuta. Nu är grillen tänd och nu väntar en god middag i trädgården. Ha en fin kväll allihopa!

4, 13 April 2014

5, 13 April 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s