I väntan på en flygplats

Sitter här på flygplatsen i Barcelona, som jag faktiskt tycker är rätt ok. Jag tittar på folk och fantiserar vart de är på väg och varför.

20140408-094111.jpg

20140408-093952.jpg

Jag har hunnit ta en kaffe, kollat tax free butiken. Fick lite Creme blush färg nummer 1 på kinderna och läppglans av damen på YSL. Hon tyckte nog jag såg lite trött ut. Luktade på Eli Saabs nya doft som får mig att tänka på ljumma sommarkvällar.

20140408-095142.jpg

Planet är försenat så jag får väl försöka roa mig på bästa sätt här.

Ha en fin dag allihopa!

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

4 thoughts on “I väntan på en flygplats”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s