Ingen bra start

Fick verkligen ingen bra start på den här fredagen. När jag efter många mindre roliga incidenser nästan ramlar då jag snubblar över en vajer i marken ute på en äng!!! (undrar vad den gjorde där), kände jag att jag ger upp.

Fast som sagt man skall inte ge upp och jag gav den här dagen en chans och det känns som att hittills har det gått åt rätt håll. Solen lyser och det är ju ändå fredag!


Flowers 1, 4 april 2014

Flower, 4 april 2014

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s