Studier och tygprover

Det har blivit väldigt lite studier här på ett tag. Min dator kraschade och oväntade saker har hänt. Trots att jag inte sitter ner med studerandet fysiskt slutar jag aldrig tänka på det.

Nu har jag i varje fall kommit så långt på inlämningsuppgiften till skolan att jag gjort klart planlösningen, möbleringen och jag vet hur det skall se ut och vilken stämning jag vill ha.

Idag kom också tygproverna från Bemz som jag hade beställt. Om ni har en Ikea soffa och känner för en omvandling skulle jag rekommendera att gå in på deras sida här. De har jätte mycket fina tyger bl a från Designers Guild och Marimekko.

Mönsterplansch 1
Tygprover från Bemz

Jag behövde tygproverna till mönsterplanschen som jag skall göra till ett pojkrum. En mönsterplansch är bilder som illustrerar rummet med de golv, färg på väggar, tapeter, mattor, lampor, möbler, kuddar och inredningsdetaljer som man föreslår. Man skall även beskriva fabrikat, material och färger.

Här nedan är ett exempel på en mönsterplansch.

Mönsterplansch 2
Mönsterplansch till ett romantiskt vardagsrum

Det är ganska kul att sitta och klippa och klistra. Egentligen skär man ut bilderna så att kanterna blir helt raka. Det är även kul att se när ett färdigt rum växer fram. Måste säga att jag känner lite mer inspiration nu och jag hoppas att jag snart skall få iväg arbetet så jag kan komma vidare.

Känner mig lite hemsk, men hoppas att det skall börja regna här så jag slipper sönernas bandy och fotbollsträningen idag, så jag kan fortsätta studerandet.

Mönsterplansch 4
Bilder till mönsterplanschen som skall skäras till

Hoppas ni får en fin fortsatt dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s