Vad man saknar

Efter ett par dagar i Sverige, så har jag fått en dos av det man saknar när man bor utomlands. Nu förtiden är det ju inte knäckebröd eller Kalles kaviar, för på gott och ont kan man numera köpa det i de flesta välsorterade mataffärer där vi bor.

20140324-123434.jpg

20140324-123607.jpg

Utan det är naturen, de små sjöarna, barrskogens doft, de små stigarna som tar en till skogarnas hjärtan. Det är de små caféerna, där man kan sitta i timmar och prata, dricka thé, kaffe och äta utsökta bakverk som det finns så många av så man inte vet vilken man skall välja.

20140324-123709.jpg

Det är inredningsbutikerna som ligger tätt tätt intill varandra. Oftast köper jag inget, men jag kan förlora mig själv en lång stund bland koppar, vackra lådor, skyltar, mattor och diverse föremål som har fått en självklar plats i de flesta svenska hemmen.

Sedan är det ju naturligtvis familjen och vännerna och inget går upp mot att få spendera en stund med dem man håller kär.

20140324-124203.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s