Födelsedagsfirande i Alingsås

I morse tidigt tidigt när de flesta fortfarande låg och sov for jag i luften genom Europa.

20140319-102908.jpg

I väntan på väskan, såg jag plötsligt ett bekant ansikte, det långa blonda håret svajade när hon sprang emot mig och jag lyfte henne i en stor kram. Då försvann tröttheten från resan och att ha sovit få timmar. När jag till slut fick min väska slöt vi upp med de andra i vänthallen.

På kvällen firade vi min fina väns födelsedag på enligt de här i Alingsås bästa pizzeria, Cyrano. Trots att det var kallt och rått ute så var det riktigt varmt på den lilla mysiga restaurangen av vedugnen.

20140319-105321.jpg

20140319-105353.jpg

Tillsammans med födelsedagsbarnet, hennes barn och mamma, pappa och syster hade vi en fin stund. Det var för mig väldigt viktigt att få vara där igår kväll och fira min vän.

Idag vet vi inte riktigt vad det blir, men det viktigaste är att få vara en stund tillsammans.

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s