Solsken

Åhhhh jag vet att det snöar i stora delar av Sverige, men jag kan inte låta bli att vara tacksam och så lycklig med vårt fina vårväder här i södra Spanien. Det riktigt pirrar i kroppen och alla jag mött idag har just kommenterat det fina vädret.

I morse visade termometern 24 grader i solen redan klockan 9, så jag tyckte att det var dags att förflytta mitt lilla kontor utomhus igen.

20140317-170433.jpg

Det här bordet från Marimekko som jag fick i födelsedagspresent för ett par år sedan har verkligen varit till nytta.

Jag fick en massa gjort idag och samtidigt lyckades jag få en riktig byggare bränna, tänk att jag aldrig lär mig.

Morgondagen kommer att se rätt annorlunda ut, men med mig tar jag med mig både styrka och värme från dagens solsken.

20140317-171216.jpg

2 kommentarer

  1. Härligt! Denna tid på året är nästan då skillnaden mellan norra och södra Europa är störst. Även ni har ju lite vinter, i bergen tom snö, och vi här hemma har i bästa fall en solig och varm sommar. Men i mars, april och maj är skillnaderna stoooora.
    Hälsn från en snöig onsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s