En dag med vänner

Vissa dagar händer det mer än andra, men en sak kan jag säga att här har man ganska sällan tråkigt. Fast å andra sidan är det vad man gör det till.

Vi spenderade eftermiddagen hemma hos några vänner i Torreblanca. De har en utsikt som man inte kan tröttna på. Det går inte att fånga på bild hur vackert det är och ännu mindre förklara känslan man har när man står på deras terass och blickar över hela Fuengirolas bukt.

20140315-232737.jpg

Med en Cosmopolitan i handen, det fina sällskapet och den här utsikten gjorde att man kände att det behövs inte mycket mer.

20140315-233004.jpg

Solen gick till slut ner och då hade vi hunnit med ett ofrivilligt första dopp i poolen av en av mina söner, räddat grannens hund som hoppat ner från en 3 meters mur, lockat in hunden till vännernas hem eftersom vi var rädda att den skulle bli påkörd då den sprang runt mitt i gatan, sett vårt hemmalag Malaga spela mot Real Madrid, ätit fantastiskt gott, skrattat och pratat om både det ena och det andra.

20140315-234244.jpg

20140315-234321.jpg

När vi satte oss i bilen för att åka hem var kvällen fortfarande ljummen och det var liv och rörelse på gatorna även fast klockan närmade sig elva.

Vi får se vad morgondagen har att erbjuda, ha det så fint så länge,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s