Fredag

Vilken tuff vecka, men nu är det helg och jag skall vila och samla på krafter.

I morse var jag så trött så jag rakade bara ett och ett halvt ben, jag kan inte låta bli att undra hur jag tänkte eller vad som gjorde att mina tankar helt kom av sig. Nu är det i varje fall åtgärdat😉.

Så nu önskar jag er en fin och skön fredag!

20140307-193114.jpg

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s