La Carihuela

Som kontrast till de sista dagarnas snö äventyr i bergen, så har vi spenderat dagen vid Medelhavet.

Jag älskar att få komma tillbaka till stället jag spenderade hela somrarna som barn ända upp till vuxen ålder. La Carihuela som är strandpromenaden mellan Benalmadena och Torremolinos är fortfarande den bästa i mina ögon.

20140227-185753.jpg
Härifrån ser man hela Málaga bukten, bergen och flygplanen som kommer och lämnar oss.
Här kan man strosa runt och titta i de små butikerna, där du kan hitta det mesta, ta en glass, en kaffe eller njuta av fisk och skaldjur eller varför inte passa på att besöka Fish spa eller njuta av en mojito på El Horno Beach.

20140227-190850.jpg

20140227-190601.jpg
Idag längtade jag till sommaren, vilket jag oftast gör när jag är här. För det är på somrarna då luften är ljummen när solen har gått ner och dofterna av havet och jasminen blandas och promenaden fylls av människor, La Carihuela är som bäst. Det är på denna plats jag har upplevt de bästa somrarna i mitt liv och jag vet att jag inte är ensam om det.

20140227-212917.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s