14 februari 2014

En speciell dag, då jag kände och upplevde så otroligt mycket kärlek, men inte den kärleken som man tänker på när pratar om på Alla hjärtans dag. Utan kärlek till en vän, pappa, livspartner, bror, son och en otroligt omtyckt person som igår rycktes bort ifrån oss och hans familj.

Det var en dag då vi samlades för att stötta varandra, gråta och försöka förstå det overkliga och ofattbara. Samtidigt som man fick arbeta med sorgen som kommer i vågor, ibland skvalpande och hanterbar eller ibland som en tsunami som rycker tag i en så man knappt kan andas för att det gör så ont, så fick man vara stark när någon annan behövde tröst och en värmande kram.

Allt detta var möjligt för att vi har haft den ofantliga turen att lära känna en person som alltid hade ett leende på läpparna, ett hjärta som han delade med alla och en otrolig livslust och kärlek till livet.

Det är tack vare denna älskvärda person och hans familj som vi var samlade igår och fyllde denna otroligt svåra stund med så mycket kärlek och omtanke och det gjorde oss starkare och mer sammansvetsade än någonsin.

Älskade vän du kommer alltid vara i våra hjärtan!

P 2
En av de många fina stunderna jag hann och fick chansen till att dela med dig. Solnedgången mellan Koh Pangea och Koh Samui

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s