Goddie bag och tidningar

Tänk vad vissa saker och lite omtanke kan göra en lycklig. Idag kom mina vänner som bor i Sverige, men är här några dagar  förbi med tidningar och en goddie bag från Day.

Förutom att jag älskar Day så är det tanken som räknas och den värmde verkligen. Sedan tidningar från ”hemlandet” är nog en av de bästa presenterna man kan få. Så det är verkligen ett tips om ni skall åka och hälsa på någon som bor utomlands, köp lite tidningar.

Day 3

Day 6

day 7

Day Birger ET Mikelsen  är en av mina absoluta favorit märken både när det gäller kläder och inredning. Ingen bättre än grundaren Keld kan förklara tanken bakom märket ”För oss ligger den eviga sanningen i tidslösa designs. Det är en balans av konst och hantverk, det antika och moderna, det etniska och det internationella. Detta förnyar vi och gör till vårt eget med en karakteristisk skandinavisk stil.”

Personligen tycker jag att Marianne Binder, som är chefsdesigner och den kreativa hjärnan bakom DAY HOME har lyckats med att ”du känner dig som hemma i dina kläder, i dina omgivningar och i ditt hjärta” precis som är deras tanke.

Day 2
Day 1

Så nu skall jag njuta av mina nya mattor, kuddar och få lite uppdatering om vad som händer i Sverige på inredningsfronten och inom mode.

Ha en fin kväll allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s