Soffliggande

Idag har jag gått från sängliggandes till soffliggandes. Det är ju naturligtvis inte kul att vara sjuk, men jag har det ganska bra. Det är lite grått idag så jag har tänt en massa levande ljus och framför mig har jag favorit koppen från Bruka med rykande hett Kusmi thé.

11 feb 5

11 feb 4

Jag har hunnit läsa lite tidningar, som jag i normala fall bara hinner bläddra i en ”vanlig” dag.

Ensam känner jag mig verkligen inte med min lilla Jack Rusell som bokstavligen sitter på mig. Så jag passade på att ta leka lite med den nya kameran och tog några kort på honom.

11 feb 2

11 feb 3

11 feb 8

Nu när mannen kom hem hade han med sig semlor till fikat och det är ju verkligen gott. Min stora hund såg så ledsen ut när hon inte fick smaka.

11 feb 6

11 feb
Va får inte jag någon semla??

Det ända jag kanske skulle kunna klaga på är att mina och lillkillens idéer om vad som är bra och intressanta tv-program går brett isär. Är lite trött på japansk tecknad film, så det är tur att det finns andra saker man kan göra.

Hoppas ni alla har en fin tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s