Tiki

Idag blev det en asiatisk söndags lunch på Tiki i Bajondillo, Torremolinos med kära vännerna Elin och Simon. Här, som jag skrivit förut prioriterar man verkligen att umgås och äta en bit ute. Morgondagen tar man i morgon. Hela restaurangen var full med barnfamiljer, par och vänner som valt att spendera en regnig söndag tillsammans.

Tiki 4

Tiki 3

Det är under dessa luncher som man har tid att berätta vad som hänt sedan man sågs sist och planerar inför helgen som kommer eller någon rolig händelse. Jag kan säga att jag ser så fram emot planerna som bestämdes inför helgen som kommer. Det blir att prova fram frisyrer och köpa rött läppstift;).Det är ganska skönt att ibland slippa stå i köket och bara ägna sig åt människorna man har valt ha runt sig just då.

Tiki 2

Ett tips är dock att boka bord om ni vill äta god sushi eller varför inte en wok, för det är inte många bord som är lediga.

Efter en god lunch, rejäl ”catch up”, många skratt och roliga planer inför framtiden, så åkte vi glada och nöjda hemåt. Vi har många timmar kvar att njuta av denna söndag och att det regnar det gör verkligen inget!

Tiki 1

Tiki 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s