Frukost date

Det har varit ett par hektiska dagar då jag knappt varit hemma. Det har regnat här på kusten vilket har varit riktigt mysigt. I morse ställde jag klockan på ringning trots att det är söndag för att träffa mina två underbara tjejkompisar, Elin och Lisa, som alltid att får mig att må så bra.

Vi träffades på Nagomi spa för att få en avslappnad start på dagen. Medan vi spa:ade så föll regnet utanför de stora fönstren på Nagomi spa. Inne var det varmt och riktigt fuktigt. Mellan samtalsämnena mellan himmel och jord så skrattades det mycket och kroppen fick sig en rejäl omgång av de starka vatten strålarna som masserade olika delar på kroppen. Man kände hur kroppen sakta vaknade till liv.

Nagomi spa

Nagomi spa 3

Till slut gick vi upp när våra händer liknade mer russin än något annat. Som avslut blev det en typiskt spansk frukost med ”pitufo”, fralla med olivolja och tomat och ”un sombra” på svenska en kaffe latte.

Nagomi spa 4

Nagomi spa 5

Regnet fortsätter här, men nu är det dags för söndags lunch och träff med vänner.

2 kommentarer

  1. Underbar söndag du har haft, en annan har tvingats till att måla kontoret igen, och lillans rum. Avslutade dock dagen med en god sillamacka. Eller avslutade, avslutade..jag hinner väl äta några ägg till…
    Kram vännen
    /Jess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s