Vernissage

Det är redan torsdag. För mig går dagarna väldigt fort, lite för fort. I tisdags var vi på vernissage på Svenska Skolan där eleverna målat egna bilder med inspiration från Hilma af Klint och Miró.

Jag blev väldigt imponerad av barnens konstverk. Det är också väldigt kul att se sina egna barns utveckling. Jag har målat mycket med mina barn och hela somrarna målar de med sin morfar. Jag har så mycket akvareller och olje och akrylfärger som bara väntar på att se dagens ljus.

Jag blev så sugen att måla när jag såg dessa fina konstverk och speciellt stolt är jag över mina killars förvånansvärt fina verk. Och ni som är konstintresserade ser säkert vart de fått inspiration ifrån.

Art 1

Art 3
Målat av min äldsta son
Art 2
Målat av min yngsta son

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s