Njuta av de små sakerna

Blom 1

Blom 2

Blom 3
Mandelblom

 

 

”Enjoy the little things, for one day you may look back and realize they were the big things”

En dag till utan att jag studerat och det känns så där. Fast jag kom iväg till gymet och jag spelade schack med sjuklingen och man skall aldrig underskatta sitt fiende, han vann!! Nu har vi tittat på Nils Holgerssons resa och jag blev som ett litet barn igen.

Sedan har vi tagit ännu ett steg i köksprojektet, så jag får vara nöjd med dagen som den blev och i morgon får jag ta tag i studierna.

Ha en fin kväll allihopa!

 

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s