Vår?!

Det är alldeles alldeles för tidigt för våren att intåga, men alla tecken visar på att den faktiskt är på väg. Den kanske tar ett steg tillbaka och ångrar sig, men just nu njuter vi av att vintern tagit en liten paus.

2 feb 4

2 feb 5

2 feb 6

Man ser att naturen knappt kan bärga sig. Den är otålig och har redan börjat smycka  sig i vårens färger. Knoppar och blommor har redan slagit ut. Luften är ljum och solens strålar har en sådan styrka.

2 feb 7

2 feb 2

Det ända man bör göra en sådan här dag är att njuta, fylla på med energi och andas.

2 feb 3

2 feb 1

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s