Málaga

Malaga 1

Malaga 8

Kom precis hem efter nästan en hel dag i Málaga. En komplett dag med kultur, fantastisk lunch och storstads puls. Äntligen besökte jag  Pablo Picasso Museet, efter 10 år!!! Att det skulle behöva en svensk framtids visionär för att jag skulle ta mig dit, Hilma af Klint. Vilken kvinna och vilken konst!

Malaga 2

Malaga 3
Pablo Picasso Museet

När vi tittat oss mätta på konst begav vi oss till Los Patios de Beatas, som jag verkligen kan rekommendera. Restaurangen är väldigt mysig, inrett i andalusisk stil och maten och vinerna är fantastiska. Man kan välja att bara äta tapas eller sitta ner och äta a la carte.  Du kan välja mellan 200 viner från olika delar av världen och maten är riktigt god. Vi valde ett franskt vin Château Chantalouette Pomerol från 2007 och delade på en foie som var så fin att den smälte i munnen, till varmrätt valde vi två olika kötträtter och vi både var mätta och belåtna, så det blev bara en kaffe efter maten.

Malaga 6
Los Patios de Beatas
Malaga 5
Los Patios de Beatas

Eftersom solen fortfarande värmde och det var fullt med liv och rörelse ville vi inte riktigt åka hem utan valde att strosa runt i de gamla gränderna och torgen. Trots att Malaga är en stad som växer och ändras, så är det vissa saker som förblir de samma. Málaga kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!

Malaga 11
Calle Nueva
Malaga 7
Street art
Malaga 4
Kakel från en vägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s