Reserva del Higueron Sport Club

Det är redan onsdag idag och jag känner att jag inte riktigt hinner med. Fast är det inte så man säger tiden går fort när man har roligt.

El Higueron 7

Igår fick jag äntligen träffa min vän Lisa och lille Matias, då det gått minst en månad sedan sista gången. Eftersom min yngste son hade padel lektion (som är en blandning av tennis och squash för att förklara det enkelt) så fick vi hänga nere på den stora sportklubben Reserva del Higueron sport club, som ligger 1 minuters gång väg ifrån oss. Här finns det mesta inom sport och träning bland annat padel, tennis, volleyboll, fäktning, simning, yoga, gym, dans, spinning för att nämna några, sedan har de ju ett spa, fysioterapeuter, idrottsläkare, frisör, nagelteknologer ja listan kan göras lång. Det är ett helt ok ställe att hänga på. Vi spenderar många timmar i veckan just här ibland frivilligt och ibland ofrivilligt.

El Higueron 1
Padel bana
El Higueron 4
Matias tittar fascinerat på när Nicolas spelar

Det är alltid liv och rörelse och det är mycket sällan man inte träffar någon man känner. För barnen är det fantastiskt, för de kan springa runt och härja helt fritt. Ja Matias som är 2,5 fick vi ju ha ett litet öga på eftersom det finns en stor utomhus pool, men annars är det fritt fram.

El Higueron 8

El Higueron 3
Volleyboll träning

Igår tyckte vi det blev lite kallt och då gick vi in till cafét, där vi kunde ta en kaffe medan barnen lekte samtidigt som vi fick lite värme.

El Higueron 2
Inne på cafet
El Higueron 5
Cafet sett utifrån

Själv så tycker jag det är ett fint sätt att umgås på. Ofta är hela familjer på klubben och tränar tillsammans eller var och en för sig. Ibland kan det även vara mysigt att bara ta en fika och njuta av den fina utsikten.

El Higueron 9

El Higueron 6
Utsikt från padelbanorna

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s