Träning med personlig tränare

Helt underbart att se att så många verkar ha haft träning som nyårslöfte. Man ser kommentarer och inlägg överallt om just träning.

Träning har alltid varit en del av mitt liv och jag tycker om att röra på mig och tur är väl det för jag älskar och njuter av mat. Fast ibland kan träningen kännas väldigt tråkigt och man släpar sig liksom iväg, det är inget kul. Jag hade en sådan period och bestämde mig att börja träna med en personlig tränare. Nu har jag sådan tur för min käre bror är utbildad pt och kan otroligt mycket om träning, så han fick bli mitt stöd.

Träning 3
Bild lånad från Costa del Sol Trainer

Jag tränade med honom i nästan ett år. Under det året lade han upp träningscheman som ändrades efter ca var 5:e vecka. Han puschade mig, lärde mig saker som jag inte hade en aning om, han fick mig att lära känna mina svaga punkter och mina starka och det viktigaste han fick mig att tycka det var kul med träningen igen.

Jag hade ett väldigt varierande schema där det ingick yoga, löpning, styrketräning, cykling, rodd och thai boxning. Vissa perioder hade jag inte lika mycket tid att lägga på träningen och då fick jag kortare pass, jag kunde även om jag inte hann träna på gymmet köra ett kort pass hemma.

Träning 1
Bild lånad från Costa del Sol Trainer

Igår när jag körde styrketräning, kunde jag höra min brors kommentarer i huvudet, sträck på ryggen, in med magen och framför allt, du klarar två till!!

Jag rekommenderar verkligen att träna med en personlig tränare under en tid oavsett om du är nybörjare eller tränat i många år. Kroppen behöver utmanas och utvecklas och ingen bättre än en som är expert på området kan få dig att lyckas!

Jag vill passa på att tacka min käre bror för det stöd han gav och fortfarande ger mig. Var det tre eller fem chins som var mitt mål 😉

Träning 4
Bild lånad från Costa del Sol Trainer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s