Möbelmässa

Idag öppnar möbelmässan imm i Cologne, Tyskland. Under året så är det ett flertal möbel och designmässor av stor vikt runt om i världen. Jag har än så länge bara besökt Formex mässan i Sverige.

I år blir det förhoppningsvis besök på några av dem. ISaloni i Milano är redan inbokad och jag ser så fram emot att få andas, höra, känna och se inredning.

IMG_1879
Formex 2012

Även fast Formex mässan är relativt liten så fick jag mycket ut av den. Jag fick en massa material som är a och o för en inredare. Nu förtiden har de flesta märken och företag online kataloger, men jag gillar de mer traditionella av papper. Det är något speciellt att sitta och bläddra i en katalog fylld med vackra ting.

IMG_1881
Formex 2012

Sedan är det ett fantastiskt sätt att träffa likasinnade, vilket alltid är inspirerande. Man lär sig dessutom en hel del, speciellt om man är frågvis och nyfiken som jag.

Så en av höjdpunkterna denna vår för mig är en av Europas möbelmässor. Tänk att få göra sådant som man har passion för och älskar, vilket gör jobbet till ren njutning och inte ett måste!

IMG_1884
Formex 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s