String hyllan

Dag 5 på detoxen och helt plötsligt har jag massor av energi, helt underbart. Idag har jag orkat kolla igenom alla dessa newsletter jag får i mailen. Som inrednings student måsta jag ha koll på allt nytt och ibland blir jag helt snurrig. Nu har bland annat String kommit ut med en ny katalog stylad av Magnus Ingerstedt och Lotta Agaton som är en av min favoriter. Jag kikar ofta in på hennes blogg ( http://lottaagaton.blogspot.com.es/ ).

Bild tagen från String

Denna möbel som åter har vunnit svenskarnas hjärtan. Det känns som alla har en String hylla hemma numera, vilket jag kan tycka är trist, men det som är bra är att det är en möbel med oändliga möjligheter. Vilket kan göra den mer personlig. Jag föll för denna hylla för flera år sedan, men inte förrän precis innan jul så skaffade jag också en till min ena sons rum.

string® folding table - design anna von schewen & björn dahlström
Bild tagen från String
string® system - shelves in walnut and birch, chest of drawers in birch. floor panels in black
Bild tagen från String
Bild tagen från String

Jag tror inte skaparna Nisse och Kajsa Strinning kunde drömma om att den skulle utvecklas och bli sådan succé i våra hem. Ja som ni ser så kan den se väldigt olika ut och användas i alla hemmets olika rum. Det behövs bara lite fantasi!

 

 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s