Energiboost

Efter en intensiv och ganska stressig höst och vinter, så känner jag att jag behöver lite ny energi för att orka med allt nu i vår. Det kommer att ske en del förändringar i mitt liv och för detta kommer det att krävas mycket jobb och motivation. Jag funkar inte särskilt bra när jag är trött och hängig, dessutom blir jag tjurig. Att stressa är ju inte heller bra, så det är något som jag skall försöka ändra på. Nu handlar det inte om att det är ett nytt år utan vissa saker skall jag bara fortsätta jobba på som jag startade förra året.

En av förändringarna har jag varit i behov i många år, men nu har jag äntligen tagit tjuren vid hornen, men det gäller att jag är riktigt motiverad och flitig. Jag kommer att berätta mera under våren.

Så jag tänkte att nu var rätt läge, allvaret börjar inte för oss förrän på onsdag. Jag började med detox i söndags, så nu är jag inne på andra dagen. Det har varit mycket lättare än vad jag trodde, men jag är rätt trött och just nu har jag väldigt ont i huvudet. Vilket är väldigt vanligt när man rensar kroppen för det är det man gör när man detoxar man avgiftar kroppen. Så är detta något ni tänkt på, börja en helg eller under en ledighet.

Att rensa kroppen för med sig många fördelar, men jag har valt att göra detta för att få bättre immunförsvar, bli piggare och orka mer.

6 jan 2
Frukost, frukt med soya yogurt och chia frön

6 jan 3
Massor av vatten dricks 
6 jan 4
Frukt i massor, gärna ekologiskt odlade

Förhoppningsvis känner jag mig både mer utvilad och vaknar i morgon utan huvudvärken.

Hoppas ni alla har haft en fin lång helg och är laddade inför det som väntas.

6 jan 5

4 kommentarer

  1. Han sköt upp det, från och med imorgon säger han att jag ska köra igång..men har inte fått något matschema än ;.-)
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s