Solens ljus

Att vakna upp till en strålande sol och klar blå himmel gjorde mig så glad i morse. Trots att jag hade massor att göra var jag tvungen att sitta en lite stund och låta solstrålarna smeka min kind. Hela jag värmdes och vad man kan sakna detta.

5 jan 4

Allt ser så annorlunda ut i solljus, färger stärks och naturen blir så vacker.

5 jan 5

5 jan 7

 

5 jan 2

Efter en tid i mörker så märker jag hur viktigt solen är för mig. Visst tycker jag om årstider och förändringar, men jag behöver solen och dess energi. Att man kan bli deprimerad av brist av solljus kan jag utan tvekan förstå. Man pratar om ljusterapi, men det verkar inte som vid det här laget funnits tillräckligt med studier för att bevisa att detta verkligen fungerar.

5 jan 1

Det ända jag tror vi alla kan hålla med om är att vi blir påverkade av solljuset och att det är något positivt. Om man tänker på mörker är det ju egentligen inte något utan bara just brist på solljus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s