Födelsedagsfirande och avslut

Igår packades väskorna igen. Vi har haft två fina veckor i Sverige. Vädret har varit så där och trots att det kallas mild vinter har jag frusit in i benmärgen, men värmen och kärleken från familj och vänner är det jag bär med mig.

När väskorna var klara tog vi oss till stan och promenerade från Gamla Stan till Stureplan, vi gjorde några stop på NK, Mood och sedan Sturegallerian. Det var grått och kallt, men det var liv och rörelse överallt, precis det här jag älskar med stora städer.

3 jan 5

3 jan 6

3 jan 7

Vi mötte upp resten av gruppen vid Stureplan för att tillsammans fira min pappas födelsedag på Taverna Brillo. Vi åt kalvköttbullar, oxkind, dorada, pizza och pasta och vi alla var överens att maten var riktigt bra. Det var en härlig fredags atmosfär och restaurangen var fylld av människor.

3 jan 2

3 jan 3

3 jan 8

Under middagen diskuterades det livligt om allt mellan himmel och jord och det skrattades mycket. Att få en sådan här stund var ett fint avslut på vår vistelse i Sverige och det är just det här jag saknar mest när jag inte har familjen nära.

3 jan 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s