Nytt år

Idag skrivs det livligt om det året som är på sina sista andetag och det nya som snart skall påbörja sina första. Det pratas om nyårslöften, löften som sällan hålls, personer som lovar förändringar om ett bättre liv, mer träning, mindre stress, men oftast stannar kvar i trygghetens barm.

För många är det nog viktigt med ett slut och en ny början. Inför det nya året känns allt möjligt, men ju längre in på året som går, lunkar de flesta på som vanligt. Att göra en förändring oavsett vad det är, kräver en hel del arbete och mod. I de flesta fall behövs det mer än ett nytt år för att våga göra det de drömt om eller den där livsnödvändiga förändringen. Oftast är det en sjukdom, en tragisk händelse eller en bortgång som får folk att förstå vad livet handlar om.

Jag önskar er ett gott liv alla dagar fylld med god hälsa och en stor dos mod att hantera vad vi kallar livet och för att år 2014 blir året då nyårslöftena faktiskt hålls!

Livet är vad du gjorde igår och vad du gör av det idag.

Nytt år 2

Nytt år 3

Nytt år 4

 

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s