Kärsön

Även idag så strålade solen. Så jag ville visa mina barn mitt favorit ställe som barn trots att det inte fanns någon snö, Kärsön. Kärsön är en ö i Mälaren som ligger mellan Nockeby i Bromma och Lovön. Här har jag spenderat mycket tid som barn, sommar som vinter. Ibland behövs inga ord så jag låter bilderna tala.

Kärsön 1

Kärsön 2

Kärsön 3

Kärsön 7

Kärsön 5

Kärsön 8

Kärsön 10

Idag var jag väldigt glad över mina Sorel stövlar. De värmde fint och jag kunde klampa runt oberörd av leran och alla pölarna.

Kärsön 9

Efter den långa promenaden ute i den krispiga luften, så var vi tvungna att spela en runda minigolf på Brostugan. Ibland som vuxen tänker man inte på vad man lovar, men att hålla löften är viktigt trots att det är kallt. Så 18 hål spelades. Det var riktigt skönt att komma in i värmen på Brostugan och den varma gulasch soppan smakade riktigt gott.

Kärsön 12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s