Koppla av

De sista dagarna har jag bara umgåtts med min familj hemma hos barnens farmor och farfar. Igår var vi på bio och såg den nya Sune filmen, men annars har vi bara varit hemma om man inte räknar med några sköna promenader i det friska ”vintervädret”. Det var precis det här vi alla behövde, lite lugn och ro. Nu längtar jag bara till att det nya året skall komma. Visst jag skall njuta av de sista dagarna och i morgon bär det upp till Stockholm där min fina familj finns.

Jag behövde koppla bort allt ett tag för att få ny energi. Trots att jag känner mig trött och skulle kunna sova, sova och sova, då jag omöjligt kan vänja mig vid det här mörkret, så bubblar det i kroppen av idéer och motivation.

Jag hoppas ni alla har en god fortsättning och att ni som jag samlar kraft för det nya året.

Linköping 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s