Att ta farväl

Vi träffades genom Svenska skolan i Fuengirola, där vi började prata i väntan på att våra barn skulle sluta. Våra barn gick inte i samma klass, men vi hade ändå skolan gemensamt. Efter ett tag blev det mer och mer träffar även utanför skolan. En otroligt fin vänskap växte fram så småningom och i flera år har vi funnits där för varandra och för varandras familjer.

Efter att vi  både gråtit och skrattat ihop och pratat i 1000 tals timmar känns det som vi känner varandra ganska väl. I morgon börjar ett nytt äventyr för min vän och hennes familj och jag önskar dem all lycka. Att säga farväl gjorde ont och det kommer att kännas väldigt tomt, men att ändå ha fått chansen att lära känna en sådan underbara person är det som gör livet värt att leva. Man vet aldrig vad en person har att erbjuda innan du lärt känna dem.

Linda.

Till dig Linda!

Some people come into our lives and quickly go. Some people move our souls to dance. They awaken us to a new understanding with the passing whisper of their wisdom. Some people make the sky more beautiful to gaze upon. They stay in our lives for awhile, leave footprints on our hearts, and we are never, ever the same.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s