Vit jul

Mina barn är födda i Spanien, men varje jul förutom en har vi tillbringat i Sverige. Två jular har det funnits så mycket snö så vi kunnat göra en snögubbe. Jag vet inte om det är för att vi gjort den tillsammans de tycker det är så roligt, men de hoppas så att vi skall kunna göra en i år också. Tyvärr vet man ju aldrig när det gäller vädret, men jag hoppas att de skall få uppleva en vit jul.

Snow 3

Själv har jag så fina minnen från just jular med massor av snö. Vi åkte längdskidor på Kärsön i Stockholm och vet inte hur många gånger vi gick till Drottningholms och Hässelby slotts backar och åkte pulka så snön yrde. Det var roligast att åka med pappa för han åkte fort och slängde sig så man flög och varje gång skrattade vi så vi fick ont i magen. Sedan när vi kom hem efter några timmar med rosiga kinder, kalla och röda händer och fötter var det fantastiskt att få i sig varm choklad som värmde hela magen och mammas kanelbullar som smakade extra gott.

Snow 2

 

Snow 1

Så nu hoppas jag för att mina barn förhoppningsvis skall kunna sitta precis som jag nu och blicka tillbaka på just den här julen med ett leende på läpparna och önska att man kunde dra tillbaka tiden bara för en liten stund.

2 kommentarer

  1. Åh härligt, men du Elle..nu är det ju du som får ta din pappas plats och åka racer med pulkan;-)
    Kram och ses vi inte innan; Ha en riktigt God Jul ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s