Julmarknad Svenska skolan

I fredags var det julmarknad i Svenska skolan i Fuengirola. Visst kan det kännas stressigt att stå och baka, handla och pyssla inför marknaden, men när allt väl är på plats är det en fin känsla. Tillsammans kan man så mycket. Jag tycker att varje år blir marknaden bättre och bättre.

Julmarknad 2
Pepparkaks hus lotteriet
Julmarknad 1
Juldekor i entren

I år hade vi även julbuffé som vår fantastiska kock Ignacio hade ordnat, vilket var mycket uppskattat. Alla elever, lärare och föräldrar gjorde sin del för att det skulle bli en fin upplevelse och vi lyckades!

Julmarknad 6
Ignacio Svenska skolans kock

Våra elever lade även ner sin själ på de två Lucia tågen. Först var det de minsta i skolan som sjöng med höga stämmor inför stolta föräldrar som trängdes för att få en glimt av sin lilla Lucia, tomtenisse eller pepparkaka. Sedan var det dags för de stora och vad fint det var.

Julmarknad 3

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s