Arbetsro

Det är mycket som skall fixas så här innan jul och resa till kallare och mörkare breddgrader. Fast jag måste säga att jag står rätt bra till, julkorten är postade och nästan alla julklappar är inhandlade och besiktningstiden till bilen är beställd resten får tas med ro.

Just nu sitter jag i vardagsrummet och studerar, vilket är ganska mysigt men inte optimalt då jag inte kan breda ut mig som jag vill och måste plocka undan efter mig varje dag. Jag har ju ett ”kontor” som jag delar med mannen, men där får jag ingen arbetsro för tillfället.

Arbetsro

Jag skulle så gärna vilja ha mitt egna rum där jag kunde få inreda och pyssla som jag känner för. Att ha det fint och bekvämt på arbetsplatsen är nog så viktigt. Jag tycker det är lika viktigt som alla andra rum i hemmet och på en arbetsplats där du spenderar flera timmar om dagen skall väl ägnas lite kärlek. Det finns så många arbetsplatser som helt saknar känsla eller stil. Nu menar jag inte att en arbetsplats skall ha en massa inrednings design eller följa vad som är inne utan det skall kännas mysigt och behagligt för de som jobbar där.  Här är några olika arbetsrum vilka alla har sin charm. Vilket skulle du ha valt? Jag vet vilket jag gillar bäst.

White chic home office

Black modern chairs

This amazing desk design would be perfect for multitasking or multi-users, depending on your needs. In this scenario, some spokes of the desk can be used for computer work, whilst the other side is free for unfurling plans.

Artists studio

I eftermiddag är det Svenska Skolans julmarknad och minstingen i familjen skall vara med i ett av Luciatågen, så jag har verkligen något att se fram emot idag. Fast nu skall jag fortsätta med studerandet.

Alla bilderna är tagna från Home Designing (www.home-designing.com)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s