Centro Belleza

Förra veckan var jag hos min vän Angela på Centro Belleza i Centro Idea och fick en välbehövd ansiktsbehandling. Jag valde den lite lyxigare varianten med fruktsyra, djup rensning och guldmask. Man känner sig så ren och fräsch efteråt och som sagt ibland måste man ta hand om sig själv också. Jag har ofta önskat mig skönhets behandlingar i present eller julklapp då jag tycker det är svårt att komma iväg annars. Det kanske skulle vara en bra julklapp till någon du bryr dig om.

CB 5

Angela har haft Centro Belleza nu i ca 10 år och jag började gå till henne för ca 5 år sedan. Hon arbetar med det amerikanska märket Exuviance vilka var  pionjärerna med fruktsyra i sina produkter. Jag har återkommit till Centro Belleza och Angela för hon är väldigt kunnig och jag känner mig trygg att min hy får rätt behandling och rätt produkter.

CB 4

CB 3

Något som är så fantastiskt bra med Exuviance är att de har små resekits, så man slipper släpa med sig alla stora flaskor och burkar med krämer när man reser. Ett sånt här kit har följt med mig på alla resor och den innehåller allt jag behöver för hyn.

CB 6

Jag blev jätte nyfiken nu när Angela berättade om aromterapi, så nästa gång skall jag prova. Jag fick dofta lite på de helt naturliga oljorna från  Young Living som hon använder sig av och de luktade ljuvligt. Jag är väldigt känslig och reagerar starkt av dofter och det är intressant hur de olika oljorna påverkar en på olika sätt.

CB

CB 1
Angela som inte ville vara med på bild 😉

Jag ser fram emot nästa besök och lovar att berätta vad jag tyckte om aromterapin. Har ni någon erfarenhet av denna typ av terapi?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s