Vitt med svarta detaljer

 
Tänk vad snyggt det är med vitt, svart och bryta av med en annan färg i det här fallet bruna stolar troligtvis från Arne Jacobsen. Jag gillar även att de använt sig av svart ram till tavlan. Vilket gör att jag nästan ångrar mig att jag precis lämnat ett gäng målningar för inramning i vitt, det är så snyggt att bryta av med svart. Man kan även se några få dekorations detaljer i svart.
Att dela av en stor yta med i det här fallet en persisk matta för att man skall se gränserna på t ex matrum och kök eller vardagsrum när man har en öppen planlösning är ett bra  inredningstips.
Jag är barnsligt förtjust i sneda tak. Tyvärr gör det ibland svårt att möblera och tar bort en del av möbleringsytan, men snyggt är det. Det har blivit mer och mer vanligt att man använder vindarna på byggnaderna och gör om dem till bostäder. Själv har jag ritat planlösning till just en sådan här råvind på Östermalm.
Att ha garderoben nära badrummet är inte dumt alls och en bra lösning. Många klär sig oftast i just badrummet och det hade varit skönt att ha kläderna lite närmare till hands. Garderobsdörrarna är också väldigt stilrena och enkla.
 
Tänk att få sitta på den här terassen med en nybryggd kopp kaffe en sommarmorgon och blicka över Stockholms takåsar.
Alla bilderna är från Bukowski (www.bukowskisrealestate.se)
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s