Kärlek till en hund

Det är väldigt svårt att beskriva känslor ibland och speciellt när man känner så mycket inför något. Jag har förstått och vet att det är flera som inte förstår hur man kan ha så starka känslor för ett djur. Jag har inga som helst problem att känna både kärlek och empati, inte för att jag sitter och gullar med en kackerlacka, men jag känner för dem.

För lite mindre än elva år sedan, var det första gången jag träffade min boxer Kika. Hon satt i en liten bur på en djuraffär (tyvärr är det så här i Spanien). Hon var 4 veckor gammal och hon borde inte ha varit där i huvudtaget utan med sin mamma. För mig var det kärlek vid första ögonkastet och trots att jag var riktigt rädd inför det stora ansvaret och det var ett av de största steg jag tagit var jag överlycklig när jag åkte i bilen hem med min lilla hund i knät.

Kika 1

Hon ändrade mitt liv och så mycket glädje och kärlek som jag fått av henne kan jag inte ens mäta. Hon har hjälpt mig genom riktig tuffa och sorgliga perioder i livet genom att finnas och vara där. Jag har skrattat, känt hennes glädje, frustration, vrede, smärta och kärlek.

Kika 6

I lördags då hon opererade bort livmodern, då hon fått en infektion och de samtidigt hittade två cancer knölar, så fick det mig att förstå att detta var ett sätt att förbereda oss inför slutet.

Kärleken till Kika är speciell, men inte för det mindre värd eller viktig än de andra i mitt liv.

Kika 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s