Ett hem i Polen

Jag tycker att det är spännande och intressant hur andra bor och har det i sina bostäder i andra delar av världen. Man prioriterar lite annorlunda och har fokus på andra saker än vi i Sverige t ex.

Här är en lägenhet i Polen som jag tycker är väldigt fint planerad och inredd. Det är väldigt enkelt och det behöver inte vara mer för att man skall få rätt känsla.

Hall och matplats
Köket
Vardagsrummet
Sovrum
Badrum

Det här fina projektet är från polska arkitektfirman Halo architekci  Jag tycker även att man kommer folk lite närmare när man ser hur de har hemma. Oprah Winfrey sade en gång ”I think that when you invite people to your home, you invite them to yourself” och jag håller helt klart med.

Alla bilderna är tagna från Halo architekci.

2 kommentarer

  1. Jättefint! Men så där ser det inte ut i de flesta hemmen i Polen. Tvärtom, så är det för det mesta ganska trångt och många som bor tillsammans på en liten yta. Jag har hela sambons släkt i Polen och de har det ganska bra ställt, men ändå ser det inte alls ut så där i deras hem 🙂

  2. Jag förmodade att det här inte var ett ”vanligt” polskt hem, men de som har gjort projektet är från Polen och jag tyckte det var väldigt fint. Jag skulle verkligen vilja se ett hem från en ”vanlig” polsk familj.
    Mvh, Ellesbazar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s