Inrednings konsult

Just nu känns det som att tiden inte räcker till. Är inne i en period där jag måste fokusera på studierna till inredningskonsult, men det är svårt att få alla pusselbitar att gå ihop.

Det är stökigt på mitt arbetsbord och i mina tankar. Mitt skolarbete just nu är att inreda en lägenhet till en familj med ett barn och ett på väg. Det skall ritas planritningar, elevationer, det skall tas fram tyg och färgprover. Det är jätte kul, men svårt. När man ser på alla inredningsprogram ser allt väldigt lätt ut, men det är mycket planerande bakom varje projekt i varje fall om man vill göra ett bra jobb. Sedan så gör ju erfarenhet färdighet.

Skolarbete 1
Planritning
Skolarbete 4
Färg och tygprover
Skolarbete 3
Möbler och lampor till projektet

Det som jag gillar mest med det här är att jag att det är många olika moment och jag ser något formas fram i takt med mina idéer och tankar. Det allra allra bästa är ändå att efter varje avklarad modul och tenta är jag ett litet steg närmare min dröm och på vägen får jag testa, leka och ha kul.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s