Egentligen en vanlig söndag, men ändå inte

Idag bjöd vädergudarna från sin allra bästa sida. Gammal som ung ville ta vara på solen, värmen och dagen och folk njöt.

1a advent 3

 

1a advent 5

 

1a advent 11

Jag tycker det är så fint med solkusten för när det är en fin vinterdag kan det vara som idag 20 grader och man njuter fortfarande av solstrålar som värmer. Sedan på kvällen kan man som jag just nu sitta och känna värmen från kaminen och se de levande ljusen sprida sitt sken i rummet. Ute är det kallt och just nu helt mörkt.

1a advent 9

1a advent 6

 

Idag firar vi 1:a advent och det firar vi på svenskt vis och vårt hem har fyllts av julens dofter som saffran och glöggkryddor. Glöggen fick vi förra året av vår kära vän Linda och den värmde gott efter eftermiddagens promenad med hundarna.

1a advent 2

1a advent 1

Jag har alltid gillat advent och än idag så känner jag som ett barn förväntningarna inför julen som idag närmar sig med stormsteg. Det är en mörk och svår tid för många, men tillsammans kan vi sprida ljus. Glad advent!

1a advent 8

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s