Gammalt blir nytt

Bild från Remodelista

Jag skrev för ett tag sedan ett inlägg om att använda sig av gamla saker och göra om dem till något nytt och eget. Jag har tyvärr inte kommit så långt, men jag har mina idéer och jag nu vet vad jag vill göra. Nu känner jag mig motiverad, men  jag har inte riktigt någon plats att få utöva min kreativitet. Jag behöver ytor för att kunna arbeta. Vi håller på att rensa ett fullt sprängt garage och jag hoppas att vi skall kunna få rum med en liten hörna där både jag och barnen kan få utlopp av våra idéer. Alla i familjen har inte samma behov, men jag och killarna behöver kladda med färger, forma och se hur något skapas.

Gammalt blir nytt 4

Det här fina bordet som köptes på en marokansk bazar skall få sig en ny skepnad så småningom. Har länge tänkt skaffa en glasskiva till det så man kan använda det som ett sidobord. Vårt träbord från IKEA skall också fräschas till. Jag tycker det är vackert med trä för ju mer det används och äldre det blir desto vackrare blir det.

Gammalt blir nytt 1

Med lite färg och fantasi kan man förbättra saker och ge dem en ny plats. Jag har spanat in ett gäng pallar här i området som jag skall fråga om jag kan få, kanske blir de den där tavlan som jag har i mina tankar…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s